perjantai 3. maaliskuuta 2017

Hengissä ollaan

Johan on aikaa vierähtänyt viime päivityksestä. Mitään erikoista ei ole koirarintamalla tapahtunut, joten ei ole tullut raportoituakaan. Beaglenpennut täyttivät vuoden ja ovat saaneet ekan metsästyskautensa pakettiin. Hyviä onnistumisia, monelle kaatoja tai ainakin ampumapaikkoja, paljon kokemusta kaikille. Ehkä ensi kaudella nähdään jo ekat koekäynnitkin? Useampi on hankkimassa näytteletulosta kevään ja kesän aikana.

Tricking Dalton, Topi 1v
T. Diesel, Leevi, 1v


T. Dudeson, Roope 1v, eka ruusuke mätsäristä plakkarissa

Lassierintamalla on vietetty hiljaiseloa, treenattu lähinnä agilityä harvakseltaan. Muutama näyttely ja ehkä Gimmalle rallykisat, Figolle agikisat, on suunnitelmissa. Tällä hetkellä vaan en ole kovin motivoitunut ahkeraan treenaamiseen, joten kisaaminenkin on jäissä. Ei vaan viitsi väkisin, joten motivaatiota odotellessa :P Mutta Gimmalle olisi kiva saada jotain koekäyntejä ennen astutusta (joka todennäköisesti alkukesästä).

Lotto on kasvanut isoksi pojaksi, ja sillekin on näyttelykäynti suunnitelmissa. Katsotaan, mitä luppakorvalle sanotaan - tai saa nyt nähdä, missä asennossa korvat sattuvat sinä päivänä ja sillä hetkellä olemaan... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti